3 misvattingen tijdens de aankoop van een trouwjurk

Bruidsmode Hengelo

Breekt voor jou binnenkort die ene dag aan waar je eigenlijk je hele leven al naar hebt uitgekeken? Mag jij de man van jouw dromen over een paar maanden het jawoord geven? Dan ben je ondertussen vast druk bezig met het zoeken van dé bruidsjurk nabij Deurne! Want meer nog dan het trouwen zelf staat het mogen dragen van zo’n prachtige bruidsjurk voor veel vrouwen centraal. Wellicht ben je al bij iedere bruidsmodezaak in jouw regio geweest, maar misschien moet de zoektocht ook nog beginnen. In dat geval hebben we hier voor jou drie veelgehoorde misvattingen over het vinden van een trouwjurk waar je zeker van op de hoogte moet zijn!

Ik moet tientallen bruidsmodezaken bezoeken

Zeker wanneer je in een grote stad woont kan dit nog een hele klus worden… Veel aanstaande bruiden hebben het idee dat ze letterlijk iedere trouwjurk die in de wijde omtrek maar te vinden is moeten hebben gezien om een goede keuze te maken. Ons advies is: kies de jurk waar je op slag verliefd op bent. Natuurlijk is het goed om verschillende jurken te passen, maar je moet ook een keer die keuze durven te maken. Door te lang door te zoeken word je alleen maar onzeker over de jurk waar je in eerste instantie zo enthousiast over was.

Ik neem zoveel mogelijk mensen mee tijdens het passen

Helaas. Dit is geen goed idee. Trommel dus niet al je vriendinnen, zussen, moeder, schoonmoeder en oma op. Wanneer je met dertien man Le Michel Bruidsmode, een bruidsmodezaak nabij Eindhoven, binnenstapt, weten we alvast hoe ze je zullen aankijken. Zeker, feedback is goed en het is fijn om bevestiging te krijgen, maar hou het wel beperkt tot twee, maximaal drie mensen. Kies degene uit die jou het best kennen en van wie je weet dat je hun mening weet te waarderen en andersom ook. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat jij mooi vindt.

Ik pas alleen jurken die er in mijn eigen maat zijn

Tot slot is ook dit niet slim om te doen Trouwjurken zijn nu eenmaal duur, waardoor bruidsmodewinkels van elke jurk doorgaans slechts één, hooguit twee maten beschikbaar hebben. Door de nog niet helemaal perfecte pasvorm moet je dus even heen kunnen kijken. Wanneer je ervan overtuigd bent dat dit dé jurk is, bestelt de bruidsmodezaak deze in jouw confectiemaat, waarna de coupeuse deze helemaal op jouw lichaam afstemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *