Damesportemonnee

Het is en blijft toch iets charmant, romantisch en leuk hebben… je damesportemonnee bovenhalen als je aan het shoppen bent. Ok, in de meeste gevallen is het om geld uit te geven, maar langs de andere kant betekent het wel dat je iets leuk gevonden hebt. Het is een gevoel dat bij mij nog steeds het hart sneller doet slaan. We willen allemaal iets anders als we aan het woord damesportemonnee denken. Misschien ben jij wel het best te definiëren als een minimalist die enkel het broodnodige in haar portemonnee wilt meesleuren of ben je eerder iemand die wel van elke winkel een getrouwheidskaart of klantenkaart op zak heeft? Ongeacht wat voor type persoon jij bent, er is altijd wel een damesportemonnee op maat.

Wat is een goede damesportemonnee?

Een goede damesportemonnee moet eenvoudig maar toch stijlvol zijn zonder dat de functie van het kleinood uit het oog wordt verloren. Het moet een object zijn dat mag gezien worden, maar waarin je toch zowel je munten als je briefjes en je kredietkaarten in kwijt kunt.

Waar op letten bij het kopen van een damesportemonnee

Persoonlijk heb ik een allegaartje aan damesportemonnees waarbij ik afhankelijk van de gelegenheid voor een bepaald type portemonnee kies. Zo kies ik op reis voor een exemplaar waar ik ook mijn paspoort in kan meenemen, terwijl ik voor een bezoek aan de plaatselijke slagerij dan weer een exemplaar meeneem waar enkel wat briefjes en munten ingaan. Ongedacht je behoeften en wensen van uiterst belang is steeds de ruimte en de indeling. Zijn er wel genoeg zakjes en gleufjes om alles in kwijt te kunnen? Daarnaast krijgt een damesportemonnee ook heel wat te doorstaan. Kies dus voor een model dat tegen een stootje kan en dat de tand des tijds kan doorstaan. Lederen modellen zijn een perfect voorbeeld van damesportemonnees die zowel duurzaam als mooi zijn.