Durea: dé specialist in schoenen met de juiste pasvorm

Durea sneakers

Als we het hebben over comfortabele schoenen van goede kwaliteit en er moet een aantal merken opgenoemd worden, dan kan het niet anders of het merk Durea komt voorbij. Durea sneakers staan al sinds de oprichting van het bedrijf (inmiddels al meer dan 80 jaar geleden) bekend als kwalitatief uitstekend. Vooral de pasvorm is iets waar men zich in heeft weten te specialiseren.

Durea sneakers

De pasvormspecialist

Elke voet van ieder mens is weer net anders. Een schoen uitkiezen puur op basis van de lengtemaat is dan ook riskant. Vooral mensen wier voeten een iets afwijkende vorm hebben zouden eigenlijk meer moeten eisen van een schoen. Durea speelt in op dit probleem, dat vaker voorkomt dan veel mensen denken. Durea let immers ook op de breedte van je voet, alsmede op de totale vorm. Je hele voet krijgt dus de aandacht die deze verdient. Dit resulteert in een schoen die perfect bij jouw voet past, en ook blijft passen zodra je ‘m een tijdje gebruikt.

Durea sneakers

Ambachtelijke werkwijze

In de fabrieken van Durea worden schoenen nog op ambachtelijke wijze tot stand gebracht. Aan elke fase wordt de zorg en aandacht besteed die nodig is. Bovendien wordt elke afzonderlijke schoen zorgvuldig gecontroleerd voordat deze de fabriek verlaat. Dit kan Durea gerust beloven, want zij hebben alle fabrieken volledig in eigen beheer. Als je nog een idee zoekt voor een leuk dagje uit, dan kun je de fabriek van Durea in Drunen overigens ook bezoeken. Leuk om te zien hoe men daar te werk gaat!