Een Stone Island Zomerjas is High End Fashion

Met een Stone Island zomerjas ga jij als een parel over straat. Het materiaal is vaak vernieuwend en uniek. Stone Island staat voor high end fashion en dit komt allemaal door Massimo Osti, de helaas overleden Italiaanse modeontwerper en oprichter van het merk is zeer belangrijk geweest. Hij bedacht technieken die nog nooit eerder gebruikt waren binnen de fashion industrie. De badge die vaak op de mouw zit is natuurlijk ook een onmisbaar kenmerk van Stone Island. In het verleden werden er ook al prachtige items op de markt gebracht in samenwerking met Supreme en Nike.

Waarom een Zomerjas van Stone Island

Wanneer jij een Stone Island zomerjas aanschaft kun jij lang vooruit en hoef jij niet snel weer een nieuwe zomerjas te kopen. Het merk is zijn tijd altijd ver vooruit en is vaak een inspiratie voor andere merken die pas de volgende jaren met vergelijkbare items op de markt komen. De jassen zijn niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Vaak zijn ze winddicht, waterafstotend of zelfs waterdicht. En dan heb ik het alleen nog maar over de voorhand liggende oplossingen, zo hebben ze ook jassen op de markt gebracht die reflecterend zijn en veranderen van kleur op basis van temperatuur en regen. Vaak zijn de items van Stone Island dan ook erg snel uitverkocht. Door de functionaliteit kun je een zomerjas van Stone Island ook op warmere herfst en winterdagen dragen in combinatie met een warme trui of vest.

Verschillende collecties

Het merk heeft altijd verschillende collecties die jij kunt herkennen aan de verschillende badges. Zo hebben ze de ghost pieces die je vaak kunt herkennen aan de badge die dezelfde kleur heeft als het kledingstuk. Ze hebben de shadow project collectie die altijd een zwarte badge heeft. En de standaard collectie die de bekende groen gele badge met een zwarte achtergrond heeft. De collecties zijn zeer in trek bij verzamelaars en liefhebbers van het merk.